ПОСТОЯНЕН ЛИЦЕНЗ ЗА ARCHICAD 23
-20% ПО-ЕВТИНО + БЕЗПЛАТЕН TWINMOTION

Регистрирай се за още -15% отстъпка

Нашето предложение

Постоянен лиценз за ARCHICAD 23 с 20% по-евтино

По Програмата за Млади Архитекти(ПМА) студент или наскоро завършил архитект може ползва отстъпка от 20%, или да я прехвърли на фирмата ви.

Постоянният лиценз за ArchiCAD ще можете да използвате практически вечно.

Вие може да работите на версията, която притежавате, толкова дълго, колкото решите без да губите правото си на актуализация. Независимо колко стар ArchiCAD ползвате, можете да се „качите“ до последната версия на цена значително по-ниска от тази, която сте платили за първоначалното придобиването на лиценза.

Ако за вас е важно да работите с новите технологии софтуерната поддръжка на ArchiCAD ще ви осигури автоматично излизащите нови версии. По този начин ще платите същата цена както без поддръжка, а ще получите две версии на софтуера, ArchiCAD 23 сега и ArchiCAD 24 при излизането и. Софтуерната поддръжка е едногодишна и след изтичането и може да се поднови или да се прекъсне, според желанието ви.

Безплатен Twinmotion 2020

Лицензът за ArchiCAD 23 ще ви осигури безплатно TWINMOTION 2020

Twinmotion е рендер програма, която работи в реално време по подобие на видео игрите. С нея ще можете да създавате висококачествени изображения, панорами и стандартни или 360 ° VR видеоклипове за минути. Ще можете да преглеждате и редактирате сцената си в реално време със същото високо качество като окончателното.

Регистрирайте се сега, за да получите оферта и допълнителна отстъпка от -15%.

Регистрирай се за още -15% отстъпка

Регистрация

Регистрирайте се сега, за да получите оферта и допълнителна отстъпка от -15%.