"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го измислиш" - Алан Кей

Новини

Abvent

Abvent реализира Artlantis 7, въвежда Twinlinker

02.05.2018

Париж, 2 май 2018 - Abvent S.A. обяви реализирането на Artlantis 7 - новата версия на своя мощен софтуер за 3D визуализация, разработен специално за архитекти и дизайнери. Artlantis 7 предлага редица нови функции, които максимизират скоростта на изчисленията и прецизността на визуализацията. В допълнение новата версия въвежда Twinlinker - приложение, позволяващо на потребителите да създават и споделят мигновено онлайн виртуални посещения на своите Artlantis и Twinmotion проекти. 


Artlantis 7: Нови характеристики


Усъвършенствано изкуствено осветление
Прецизираният метод за добавяне на изкуствено осветление усъвършенства разпръскването на светлината от светлинните източници в 3D сцената и подсилва отражението от лъскавите материали с по-ярък блясък.

 

Twinlinker
Приложението за виртуални посещения, разработено от Abvent R&D позволява на потребителите да създават и споделят мигновено онлайн виртуални посещения на своите Artlantis и Twinmotion проекти. Просто експортирайте изображенията, панорамите и анимациите, създадени в Artlantis 7 към Twinlinker, след това ги двържете, за да създадете виртуални посещения. Те могат да бъдат споделяни чрез имейл (с изпращане на линк) или да са достъпни за преглед в уебсайт.

  

30-дневна пробна версия на Artlantis 7, може да изтеглите от тук:  https://artlantis.com/downloads/

  

 

Artlantis 7 - Безплатен уебинар на 16 май

Научете повече за Artlantis 7 и гледайте деминстрация на живо, като се регистрирате за безплатния уебинар тук: https://register.gotowebinar.com/rt/6689178442909552898

 

Може да изберете по-удобния за Вас час от двете предвидени излъчвания - 9.00 или 17.00ч. 

« Назад